E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Te Fushat Multisportive ndamë gëzimin e festës së Fiter Bajramit!

Te Fushat Multisportive ndamë gëzimin e festës së Fiter Bajramit!

Lojëra, socializim, argëtim, ëmbëlsira e plot dhurata në Parkun e Liqenit, në këtë ditë feste! Te Fushat Multisportive, së bashku me dhjetëra fëmijë në nevojë, për të tretin vit radhazi ndamë gëzimin e festës së Fiter Bajramit, duke u përfshirë në lojëra të ndryshme si; futboll, basketboll, lojra kreative, animator etj. Në mbyllje, fëmijët iu gëzuan dhe ëmbëlsirave e dhuratave që u shpërndanë për ta!