E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Teatri Pinoku, gati të presë vizitat e para!

Teatri Pinoku, gati të presë vizitat e para!

Përmirësojmë çdo qoshkëz të Parkut të Madh duke i dhënë jetë, hijeshi, gjallëri dhe dashuri çdo hapësire të tij! Rrëzuam një ndërtesë te degraduar për të ngritur një tjetër më të re, më të bukur e më të duhur. Teatri Pinoku ka zënë tashmë vendin e tij në një nga zonat më të gjelbëruara të parkut, ndërsa është gati të presë vizitat e para!