E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Terrene të reja sportive në çdo zonë të kryeqytetit!

Terrene të reja sportive në çdo zonë të kryeqytetit!

 

Terrene të reja sportive në çdo zonë të kryeqytetit për të inkurajuar fëmijët dhe të rinjtë drejt aktivitetit fizik, që ata të argëtohen, socializohen dhe më e rëndësishmja, të kenë një jetë aktive e të shëndetshme! Fushat e reja të volejbollit, basketbollit dhe minifutbollit në Laprakë, te “21 Dhjetori”, Komuna e Parisit, ish-Fusha e Aviacionit dhe Shkolla e Bashkuar thuajse kanë përfunduar dhe për pak ditë presim të nisin ndeshjet e para!