E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Tirana Solidare!

Tirana Solidare!

Bëj gjëra të vogla me dashuri të madhe!
Tirana solidare, si asnjëherë më parë! Punonjësit e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit i janë bashkuar që në orët e para të mëngjesit, nismës solidare në ndihmë të qytetarëve të dëmtuar nga tërmeti! I bëjmë thirrje qytetarëve, të cilët nuk rreshtin së telefonuari dhe ofruari ndihmën e tyre, të sjellin ndihmat te Sheshi Skënderbej!
Tirana solidare, Tirana njerëzore!