E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

#TiranaUHap

#TiranaUHap

#TiranaUHap ndaj dhe si për të dielë, ju ftojmë sonte të shijoni një mbrëmje kulturore! “World Of Dance Albania” 2021 starton në orën 18:00 garën e dansit sportiv me grupe nga gjithë Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi etj., ndërkohë që nuk do të mungojnë dhe të ftuarit specialë. Ndërsa në ☁️ vijnë në orën 20:00 me performancë/instalacion Ornela Alia dhe Glenn Espinosa. Mos mungoni!