E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Tiranës i shtohen terrene të reja sportive!

Tiranës i shtohen terrene të reja sportive!

Tiranës i shtohen edhe pesë terrene sportive me parametra bashkëkohorë dhe ndriçim. Në fushat e reja të basketbollit, volejbollit e minifutbollit në rrugën “Gjergj Legisi”, “Rruga e Dafinave”, “Tish Daija”, “Gaqo Tashko” dhe “Shefqet Musaraj” kanë nisur ndeshjet e para! Terrenet sportive në këto blloqe banimi kanë përfunduar totalisht së rikonstruktuari me të gjithë parametrat e duhur, duke u rikthyer në ambientet më të preferuara për të rinjtë e lagjeve, ku mund të luajnë dhe argëtohen ditë-natë!