E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Top Channel – Tirana, si Athina e lashtë – Takohemi për një libër

Top Channel – Tirana, si Athina e lashtë – Takohemi për një libër

Nën moton “Takohemi për një libër”, Ministria e Kulturës, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës dhe Agjencinë e Parqeve e Rekreacionit, kanë çelur fushatën kombëtare të leximit, e cila do të zgjasë gjatë të gjithë muajit tetor, e që synon të orientojë shoqërinë dhe veçanërisht brezin e ri drejt kulturës së leximit.