E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

U çel “Dritarja e Shpresës” në Amfiteatër!

U çel “Dritarja e Shpresës” në Amfiteatër!

U çel “Dritarja e Shpresës” në Amfiteatër! Grupe kërcimi me fëmijë nga gjithë Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia nisën spektaklin artistiko-sportiv, njëkohësisht dhe garën me kërcime të ndryshme si balet, folklor, kërcime moderne, aerobi, gjimnastikë artistike dhe danc sportiv te Amfiteatri i Liqenit të Tiranës!