Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Dhuro për Lagjen Tënde

  Dhurimi mund t’i dedikohet një kujtimi a një gëzimi. Çdo ditë është një mundësi e artë për të vizatuar peisazhin e Tiranës me ngjyra, ajër të pastër e blerim.

   

  * Specifikimet e bimësisë:

  • Zonat e propozuara: gjelbërim rrugor; sipërfaqe të gjelbra; hapësirë midis blloqeve të banimit, institucioneve etj.

  Plotëso formularin:

  Bimësia blihet nga vetë dhuruesi pranë subjekteve të ndryshme që operojnë në treg.

   Emër Mbiemër ose Subjekti*

   Numri i Kontaktit*

   Email*

   Adresa* (Për të lidhur kontratën)

   Sasia e bimësisë*

   Njësia e sugjeruar për mbjellje

   Specifikoni rrugën ku dëshironi të dhuroni dhe llojin e bimësisë*

   *Pas dërgimit të të dhënave do të kontaktoheni nga DPN1.

    

   Për informacion zyrtar mbi të dhënat e fushatës referojuni: 

   • Drejtorisë së Përgjithshme të Menaxhimit Financiar, Bashkia Tiranë (Donacionet)
   • Drejtorisë së Përgjithshme të Punëve Publike, Bashkia Tiranë (Mbjelljet)