Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Dhuro për Lagjen Tënde

  Bashkia Tiranë shpall të hapur nismën “Dhuro Pemë për Tiranën“. Parqet, Pylli Orbital dhe Kurora e Gjelbër e Tiranës janë paja më e mirë që mund t’i lemë brezave që vijnë, akti më domethënës i dashurisë për jetën dhe natyrën. Dhurimi mund t’i dedikohet një kujtimi a një gëzimi. Çdo ditë është një mundësi e artë për të vizatuar peisazhin e Tiranës me ngjyra, ajër të pastër e blerim.

  Sezoni i mbjelljeve: 24 Tetor 2018 – 31 Mars 2019

  Sasia që nevojitet: 12177

  Njësia Nr.1:

  • Bulevardi “Bajram Curri” – Rrap – 4 copë
  • Rruga “Ali Demi” – Rrap – 4 copë
  • Rruga “Idriz Dollaku” – Sofor – 6 copë
  • Banesa Sociale – Bimësi e ndryshme – 30 copë
  • Rruga “Ali Shefqeti” – Rrap – 66 copë
  • Rruga “Shemsi Haka” – Fotinia – 7 copë
  • Rruga “Bajo Topulli” – Bli – 13 copë
  • Lulishte “Ali Demi” – Bimësi e ndryshme – 13 copë
  • Lulishte pranë Maternitetit “Koço Glozheni” – Juniperus 6 copë; Bimësi e ndryshme – 18 copë
  • Rruga “Agush Gjergjevica” – Bli – 164 copë
  • Rruga “Pjetër Budi” që lidhet me Rr. “Agush Gjergjevica” – Bli – 424 copë

  Njësia Nr.2:

  • Bulevardi “Bajram Curri” – Rrap – 4 copë
  • Rruga “Todi Shkurti” – Bli – 31 copë
  • Rruga “Elbasanit” – Rrap – 27 copë; Selvi – 8 copë
  • Rruga “Shahin Toçi” – Bli – 2 copë
  • Rruga “Xhelal Cupi” – Bli – 4 copë
  • Rruga “Abdi Toptani” – Bli – 3 copë
  • Rruga “Petro Nini Luarasi” – Sofora – 16 copë
  • Lulishte “Piramida” – Bimësi e ndryshme – 8 copë
  • Lulishte mbrapa “TOB” – Bimësi e ndryshme – 30 copë
  • Lulishte pranë Fakultetit Ekonomik – Bimësi e ndryshme – 7 copë
  • Lulishte mbrapa 15-katëshit – Tuja – 4 copë
  • Rruga “Asim Zeneli” – Largerstromia – 5 copë
  • Rruga “Fadil Rada” – Bli – 6 copë
  • Rruga “Qamil Guranjaku” – Panjë – 14 copë
  • Rruga “Sali Nivica” – Bli – 10 copë
  • Bulevardi “Zhan Dark” – Rrap – 4 copë
  • Lulishte mbrapa “Pallatit të Kongreseve” – Lofat – 24 copë
  • Lulishte mbrapa “Ambasadës Amerikane” – Bimësi e ndryshme – 18 copë
  • Lulishte “Ushtari i panjohur” – Bimësi e ndryshme – 7 copë
  • Kopështi Nr.18 – Bimësi e ndryshme – 15 copë
  • Pranë kopështit Nr.41 – Bimësi e ndryshme – 5 copë
  • Çerdhja Nr.54 – Bimësi e ndryshme – 13 copë
  • Kopështi “Nënë Tereza” – Bimësi e ndryshme – 5 copë

  Njësia Nr.3:

  • Rruga “Endri Keko” – Bli – 22 copë
  • Rruga “Xhanfize Keko” – Gështenjë – 36 copë
  • Rruga “Imer Ndregjoni” – Gështenjë – 20 copë
  • Rruga “Kujtim Laro” – Sofora – 7 copë
  • Rruga “Kokonozëve” – Likuidambër – 7 copë
  • Rruga “Arben Minga” – Rrap – 5 copë
  • Rruga “Odise Paskali” – Rrap – 11 copë
  • Rruga “Marie Kraja” – Bli – 60 copë
  • Kopështi Nr.29 – Bimësi e ndryshme – 24 copë
  • Kopështi Nr.1 – Bimësi e ndryshme – 10 copë
  • Çerdhja Nr.48 – Bimësi e ndryshme – 5 copë
  • Çerdhja Nr.56 – Bimësi e ndryshme – 6 copë
  • Në anë të Shkollës “Hasan Prishtina” – Rrap – 5 copë
  • Lulishte “Sitki Çiço” – Bimësi e ndryshme – 11 copë
  • Sheshi “Shtraus” – Kumbull e kuqe – 30 copë

  Njësia Nr.4:

  • Rruga”Aleksandër Moisiu” – Bli – 12 copë
  • Rruga “Njazi Meka” – Bli – 30 copë
  • Lulishte tek “Xhamia Xhura” – Bimësi e ndryshme – 25 copë
  • Lulishte te “Ora News” – Bimësi e ndryshme – 60 copë
  • Lulishte në Rrugën “Vangjel Capo” – Bimësi e ndryshme – 40 copë
  • Lumi Lana – Bimësi e ndryshme – 848 copë
  • Kopështi Nr.25/A – Bimësi e ndryshme – 5 copë
  • Kopështi Nr.27/A – Bimësi e ndryshme – 5 copë
  • Kopështi Nr.55 – Bimësi e ndryshme – 7 copë
  • Në anë të shkollës “Gjon Buzuku” – Bimësi e ndryshme – 19 copë
  • Shkolla 9-vjecare Tufinë – Bimësi e ndryshme – 12 copë

  Njësia Nr.5:

  • Blloku i pallateve në rrugën “Irfan Tomini” – Bli – 4 copë
  • Rruga “Nuçi Naçi” – Bli – 3 copë
  • Rruga “Irfan Tomini” – Bli – 4 copë
  • Rruga “Fadil Bodinaku” – Bli – 5 copë
  • Rruga “Isuf Elezi” – Gështenjë – 20 copë
  • Rruga “Rexhep Jella” – Bli – 11 copë
  • Rruga “Ibrahim Dervishi” – Rrap – 1 copë
  • Rruga ” Pjetër Bogdani” – Bli 1 copë; Gështenjë 18 copë
  • Rruga “Brigada e VIII” – Bli – 2 copë
  • Rruga “Ismail Qemali” – Bli – 2 copë
  • Rruga “Nikolla Tupe” – Bli – 3 copë
  • Rruga “Abdyl Frashëri” – Bli – 10 copë
  • Rruga “Milto Tutulani” – Bli – 3 copë
  • Rruga “Ymer Kurti” – Bli – 8 copë
  • Rruga “Preng Bib Doda” dhe blloku i pallateve – Bimësi e ndryshme – 40 copë
  • Rruga “Marko Bocari” – Bli – 6 copë
  • Rruga “Robert Zhvarc” – Bli – 2 copë
  • Rruga “Margarita Tutulani” – Gështenjë – 26 copë
  • Rruga “Zef Jubani” – Bli – 9 copë
  • Rruga “Gjik Kuqali” – Bli – 8 copë
  • Rruga “Andon Zako Cajupi” – Eukalipt – 20 copë
  • Rruga “Gjin Bue Shpata” – Tespie – 8 copë
  • Rruga “Emin Duraku” – Gështenjë – 14 copë
  • Rruga “Komuna e Parisit” – Gështenjë – 11 copë
  • Rruga “Njazi Demi” – Bli – 19 copë
  • Rruga “Mustafa Qosja” – Bli – 13 copë
  • Rruga “Mihal Popi” – Bli – 25 copë
  • Rruga “Sulejman Delvina” përballë shkollës “Vasil Shanto” – Bli – 8 copë
  • Rruga “Osman Myderizi” – Bli – 14 copë
  • Rruga “Medar Shtylla” – Ligustër – 20 copë
  • Rruga “Bilal Golemi” – Ligustër – 3 copë
  • Pranë rrugës “Medar Shtylla” – Bli – 10 copë
  • Rruga “Rrapo Hekali” – Bli – 2 copë
  • Parteri i mesit rruga “Sulejman Delvina” – Rrap – 18 copë
  • Rruga “Ibrahim Rugova” – Bli – 1 copë
  • Rruga “Selitë e Vjetër” – Bli – 22 copë
  • Rruga “Liqeni i thatë” – Rrap – 12 copë
  • Trotuari pranë Kristal Center – Bli – 10 copë
  • Blloku që kufizohet nga rrugët “Gjik Kuqali”, “Skënder Luarasi”, “Medar Shtylla” dhe “Sulejman Delvina” – Bimësi e ndryshme – 85 copë
  • Blloku i pallateve në rr.”Irfan Tomini” pallati 10/6 – Bimësi e ndryshme – 80 copë
  • Blloku i pallateve në krah të majtë të rr.”Irfan Tomini” – Bimësi e ndryshme – 22 copë
  • Lulishte në rr. “Lidhja e Prizrenit” – Bli – 12 copë
  • Lulishte në rr. ”Janush Huniad” – Bimësi e ndryshme – 8 copë
  • Hapësirë në rr. “Sami Frashëri” përball gjimnazit “Petro Nini Luarasi” – Bimësi e ndryshme 12 copë
  • Pranë Tirana Parking në anën perendimore të stadiumit Dinamo – Bli – 14 copë
  • Trotuari rreth Stadiumit Dinamo – Bli – 90 copë
  • Lulishte Çajupi “1 Maji” – Bimësi e ndryshme – 10 copë
  • Lulishte në rr. “Robert Zhvarc” – Bimësi e ndryshme – 46 copë
  • Lulishte në rr. “Viktor Eftimiu” – Bimësi e ndryshme – 4 copë
  • Hapësirë në rr. “Mustafa Matohiti” – Bimësi e ndryshme – 10 copë
  • Lulishte në rr. “Shkëlqim Fusha” – Bimësi e ndryshme – 10 copë
  • Lulishte Stadiumi Dinamo – Bimësi e ndryshme – 37 copë
  • Lulishte “Qemal Stafa” – Lofate – 35 copë
  • Kopështi “Simba” te rr. “Pjetër Bogdani” – Bimësi e ndryshme – 6 copë
  • Shkolla “Edit Durham” – Bimësi e ndryshme – 5 copë
  • Kopështi Nr.42 në rr. “Nikolla Tupe” – Bimësi e ndryshme – 15 copë
  • Kopështi Nr.25 – Bimësi e ndryshme – 13 copë
  • Kopështi Nr.45 – Bimësi e ndryshme – 7 copë
  • Shkolla “Petro Nini Luarasi” – Bimësi e ndryshme – 8 copë
  • Shkolla “Besnik Sykja” – Bimësi e ndryshme – 2 copë
  • Shkolla “Vasil Shanto” – Lejlandër – 15 copë
  • Shkolla “At Zef Pllumi” – Bimësi e ndryshme – 4 copë
  • Shkolla “26 Nentori” – Bli – 1 copë
  • Kopështi “Mickey Mouse” – Bimësi e ndryshme – 11 copë
  • Çerdhja Nr.57 – Lejlandër – 4 copë
  • Rruga “Liqeni i thatë” – Rrap – 87 copë

  Njësia Nr.6:

  • Rruga “Llazi Miho” – Bli – 26 copë
  • Rruga “Konferenca e Pezës” – Rrap – 5 copë
  • Rruga “Sokrat Mosko” – Gështenjë – 4 copë
  • Rruga “Shaban Bardhoshi” – Bimësi e ndryshme – 34 copë
  • Rruga “Fabrika e Qelqit” – Bli – 10 copë
  • Rruga “Hamdi Cenoimeri” – Gështenjë – 2 copë
  • Rruga “Haki Stërmilli” – Ligustër – 10 copë
  • Rruga “Llambi Bonata” – Ligustër – 6 copë
  • Rruga “Hamdi Pepo” – Bli – 35 copë
  • Rruga “Bedri Karapici” – Bli – 11 copë
  • Rruga “Hamdi Çullhaj” – Gështenjë – 25 copë
  • Rruga “Tre Dëshmorët” – Bimësi e ndryshme – 25 copë
  • Rruga “Reshat Baxhaj” – Bli – 55 copë
  • Rruga “Sejfi Vllamsi” – Bli – 25 copë
  • Rruga “Thoma Koxhaj” – Rrap – 20 copë
  • Rruga “Loni Ligori” – Rrap – 20 copë
  • Blloku pallateve rr. “3 Dëshmorët” – Bli – 30 copë
  • Lulishtja “Llazi Miho” – Bimësi e ndryshme – 100 copë
  • Shkolla “Karl Gega” – Bimësi e ndryshme – 70 copë
  • Çerdhja Nr.4 – Bimësi e ndryshme – 20 copë
  • Kopështi Nr.21 – Bimësi e ndryshme – 10 copë
  • Shkolla “Lasgush Poradeci” – Bimësi e ndryshme – 20 copë
  • Shkolla “Betim Muço” – Bimësi e ndryshme – 40 copë
  • Rruga “Taxhedin Baholli” – Bli – 40 copë
  • Rruga “Plepave” – Bli – 80 copë

  Njësia Nr.7:

  • Lulishte në rr. “Ana Komena” – Rrap – 75 copë
  • Lulishte “Ish Fusha e Aviacionit” – Bimësi e ndryshme – 58 copë
  • Rruga “Teodor Keko” – Rrap – 30 copë
  • Blloku “21 Dhjetori” – Bli – 5 copë
  • Blloku tek “Ish Nisharaku” – Bli – 6 copë
  • Mbi rr. “Shefqet Musaraj” te këndi sportiv – Bimësi e ndryshme – 9 copë
  • Blloku në rr. “Ndre Mjeda” – Bimësi e ndryshme – 5 copë
  • Mbi rr. “Ylber Bylikbashi” – Bli – 15 copë
  • Rruga “Frosina Plaku” – Bli – 5 copë
  • Rruga “Naim Frashëri” – Bli – 10 copë
  • Rruga “Kongresi i Lushnjes” dhe hapësirat midis pallateve – Bimësi e ndryshme – 14 copë
  • Blloku i pallateve në rr. “Vëllezërit Manastirli” – Bimësi e ndryshme – 14 copë
  • Blloku në rr. “Sandër Prosi” pranë Mozaikut – Bimësi e ndryshme – 17 copë
  • Hapësira pranë Mozaikut në rr. “Sandër Prosi” (sipër dhe poshtë tij) – Bimësi e ndryshme – 15 copë
  • Kopështi Nr.37 – Bimësi e ndryshme – 3 copë
  • Kopështi “Xixëllonja” – Bimësi e ndryshme – 1 copë

  Njësia Nr.8:

  • Rruga “Siri Kodra” – Bli, Rrap – 22 copë
  • Rruga “4 Dëshmorët” – Selvi – 14 copë
  • Rruga “Bardhyl” – Bli, Manjolë – 26 copë
  • “Shkolla e Kuqe” – Bimësi e ndryshme – 5 copë
  • Gjimnazi “Partizani” – Bimësi e ndryshme – 5 copë
  • Rruga “Besa” – Bli – 5 copë
  • Rruga “5 Maji” – Rrap – 1 copë
  • Rruga “Ferit Xhajko” – Rrap – 2 copë
  • Pylli Orbital në rr. “Dervish Luzha” – Bimësi e ndryshme – 112 copë

  Njësia Nr.9:

  • Bulevardi “Zogu i Parë” – Panjë – 4 copë
  • Rruga “Mine Peza” – Panjë – 18 copë
  • Rruga “Don Bosko” – Rrap – 3 copë
  • Rruga “Asim Vokshi” – Rrap – 2 copë
  • Parteri i mesit në rr. “Asim Vokshi” – Ligustër – 6 copë
  • Rruga “Haxhi Hysen Dalliu” – Panjë – 5 copë
  • Lulishte në “Don Bosko” – Bli – 3 copë
  • Rruga “Panorama” – Rrap – 7 copë
  • Mbrapa shkollës “Migjeni” – Bimësi e ndryshme – 4 copë
  • Rruga “Mahmut Xhelili” dhe bashkimi me rr. “Androkli Kostallari” – Rrap – 20 copë
  • Fundi i rr. “Eshref Frashëri” – Rrap – 20 copë

  Njësia Nr.10:

  • Rruga “Kavajës” – Kumbull – 30 copë
  • Rruga “Konti Uran” – Mimoza – 40 copë
  • Rruga “Durrësit” – Bli – 1 copë
  • Rruga “Skënderbej” – Palmë – 14 copë
  • Rruga “Milan Shuflaj” – Panjë – 4 copë
  • Blloqe pallatesh në rr.”Myslym Shyri” – Bimësi e ndryshme – 4 copë
  • Blloqe pallatesh pas Ish-Ekspozitës “Shqipëria Sot” – Bimësi e ndryshme – 2 copë

  Njësia Nr.11:

  • Rruga “Dritan Hoxha” – Rrap – 3 copë
  • Rruga “Lord Bajron” – Rrap – 3 copë
  • Rruga “Gjergj Kastrioti” – Rrap – 12 copë
  • Rruga “Allaman Dervishi” – Bli – 10 copë
  • Rruga “Riza Çuka” – Gështenjë – 7 copë
  • Rruga “Gramozi”, “Ali Ibra” dhe “Adem Shehu” – Bli – 200 copë
  • Shkolla 9-vjeçare “Ahmet Gashi” – Tujë – 1 copë
  • Kopështi Nr.14 – Bimësi e ndryshme – 20 copë
  • Kopështi “Xixëllonja” – Bimësi e ndryshme – 3 copë
  • Lulishte tek “Kthesa e Kamzës” – Bimësi e ndryshme – 35 copë
  • Lulishte “Trekëndëshit” te “Kthesa e Kamzës” – Tuja, Nana – 35 copë
  • Lulishte blloku “Gintash” – Manjola –  13 copë
  • Lulishte “Zogu i Zi” – Bimësi e ndryshme – 14 copë
  • Blloku “Gintash” – Selvi – 6 copë
  • Lulishte në rr. “Koli Bano” – Bimësi e ndryshme – 6 copë
  • Lulishte në rr. “Mati Logoreci” – Bimësi e ndryshme – 10 copë
  • Kopështi Nr.14 – Bimësi e ndryshme – 20 copë
  • Pylli Orbital midis rr. “Ramadan Citaku” dhe “rr. “Gramozi” tek Ish Reparti Ushtarak në Kodër Kamëz – Bimësi e ndryshme – 1900 copë

  Kashar:

  • Rruga “Pavarsia” – Selvi – 100 copë

  Lumi i Lanës – Njësia 4, 8, 9, 11:

  • Segmenti Ura e Alliasit – Ura e Institutit – Bimësi e ndryshme – 5000 copë

   

  * Specifikimet e bimësisë:

  • Zonat e propozuara: gjelbërim rrugor; sipërfaqe të gjelbra; hapësirë midis blloqeve të banimit, institucioneve etj.

   

  Plotëso formularin:

   Emër Mbiemër ose Subjekti*

   Numri i Kontaktit*

   Email*

   Adresa* (Për të lidhur kontratën)

   Sasia e bimësisë*

   Njësia e sugjeruar për mbjellje

   Specifikoni rrugën ku dëshironi të dhuroni dhe llojin e bimësisë*

   *Pas dërgimit të të dhënave do të kontaktoheni nga DPN1.

    

   Për informacion zyrtar mbi të dhënat e fushatës referojuni: 

   • Drejtorisë së Përgjithshme të Menaxhimit Financiar, Bashkia Tiranë (Donacionet)
   • Drejtorisë së Përgjithshme të Punëve Publike, Bashkia Tiranë (Mbjelljet)