E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Dhuro një Stol

botun 6


ZONA TË PROPOZUARA PËR VENDOSJEN E STOLAVE NË PARK

https://maps.app.goo.gl/2ErzPzz2cfs5XZVW6

                                                                                                                 


Plotëso Formularin

  Emri Mbiemri*

  Numri i Telefonit*

  Email*

  Adresa* (Për të lidhur kontratën)

  Variante Stolash*

  Vendi ku do të instalohet*

  Teksti i dedikimit tuaj

  Për më shumë informacion kontaktoni:

  ————————————————————————————————————————

  Nisma “Dhuro një Stol” tashmë ka marrë jetë dhe është përkrahur nga shumë qytetarë, të cilët kanë zgjedhur këtë formë të veçantë për të shprehur respekt, mirënjohje apo dashuri për njerëzit e tyre të afërm.