Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Dhuro pemë për Tiranën 2020-2021

  DHURO PEMË PËR TIRANËN 

  Shtator 2020 – Mars 2021

   

  Bashkia Tiranë shpall të hapur nismën “Dhuro Pemë për Tiranën”

  Parqet, Pylli Orbital dhe Kurora e Gjelbër e Tiranës janë paja më e mirë që mund t’i lemë brezave që vijnë, akti më domethënës i dashurisë për jetën dhe natyrën. Dhurimi mund t’i dedikohet një kujtimi a një gëzimi. Çdo ditë është një mundësi e artë për të vizatuar peisazhin e Tiranës me ngjyra, ajër të pastër e blerim.

   

  *APR asiston proçesin e dhurimit (hartimin e kontratës dhe mbjelljen e pemës).

  *Bimësia blihet nga vetë dhuruesi pranë subjekteve të ndryshme që operojnë në treg.

  *Për informacion zyrtar mbi të dhënat e fushatës 2020-2021 referojuni: 

  • Drejtorisë së Përgjithshme të Menaxhimit Financiar, Bashkia Tiranë (Donacionet)
  • Drejtorisë së Përgjithshme të Punëve Publike, Bashkia Tiranë (Mbjelljet)