Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Mirënjohje për qytetarët kontribues: Fushata 2020-2021

   

  Shumë për ditëlindje presin dhurata, ndërsa të tjerë zgjedhin të dhurojnë diçka, faleminderit ju që këtë dhuratë ja dedikuat qytetit!

  ????Anuela Hoxha  ????Blerta Kalemaj  ????Enea Murzaku  ????Sonila Çorapi  ????Sabina Sina  ????Ajselda Xhaxhaj  ????Edit Nita  ????Hygerta Cenkollari/Vrapi  ????Ilvi Begolli  ????  Ajri & Stina Fuga

   

  Simbol për një lidhje jetëgjatë bashkëshortore!

   

  Faleminderit ju që besuat sërish te Qyteti juaj!

  ????Vincens Rroku  ????Armida Beqo  ????Arbia Braçe  ????Frankela Lena  ????Nxënës të shkollës “Ibrahim Brahja”

   

   

  Nderim për më të afërmit e munguar!

  ????Dorina Gostivishti  ????Gerta Ajazi  ????Aida Tirana & Enkelejda Ania