E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Vijon Ballkaniada e Beach Volley U-20 tek TSZ

Vijon Ballkaniada e Beach Volley U-20 tek TSZ

ballkanida post 3 shtator

Sot janë FINALET; 17:00 finale meshkuj, 18:00 finale femrat! Trofetë në ora 18:30 me pjesmarrjen e Kryetarit të Bashkisë Tiranë Erion Veliaj! Nuk keni plane jashtë Tiranës? Merrni familjet e miqtë dhe ejani tek Tirana Sport Zone (Sheshi “N.Tereza)! Sëbashku inkurajojmë sportistët e Beach Volley U-20 të kombëtareve të Ballkanit dhe jetesën aktive e të shëndetshme!