E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Vijon puna për Sheshin e Ri Rekreativ te Komuna e Parisit

Vijon puna për Sheshin e Ri Rekreativ te Komuna e Parisit

post 5 sht

Vijon puna që çdo fëmijë e familje të ketë jo më larg se sa 500 metra nga shtëpia një shesh rekreativ, një kënd sportiv apo park shlodhës funksional e me standarte kudo ku banon në Tiranë. Punojmë tek Komuna e Parisit (Nj. Admin 5). Ky projekt mbështetet edhe nga donatorët Telekom Albania  dhe Fa-Ma.