E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Vogëlushët e talentuar pushtuan skenën me shfaqjen “Magjia e Baletit”!

Vogëlushët e talentuar pushtuan skenën me shfaqjen “Magjia e Baletit”!

Një pasdite magjike në Amfiteatër me artistët e vegjël të Zumba Art! Nën tingujt e muzikës dhe ritmin e kërcimit, vogëlushët e talentuar pushtuan skenën me shfaqjen “Magjia e Baletit”, duke dhuruar një spektakël të vërtetë për të gjithë pjesëmarrësit!