E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Vogëlushja Maisia i dhuroi Parkut të Madh të Liqenit një pemë ulli!

Vogëlushja Maisia i dhuroi Parkut të Madh të Liqenit një pemë ulli!

#DhuroPemëPërTiranën#AprBashkiaTiranë

Dashuria për qytetin, parkun, natyrën edukohet që në vogëli! Vogëlushja Maisia i dhuroi Parkut të Madh të Liqenit një pemë ulli! Faleminderit Maisia!Mirënjohje dhe falenderime për të gjithë qytetarët që janë bërë pjesë e nismës “Dhuro pemë për Tiranën”!Për t’u bashkuar me ne, ndiq linkun:https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/