Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Vullnetarët e Kopshtit Zoologjik

    Je dashamirës i kafshëve dhe i Kopshtit Zoologjik? Nga sot ke mundësinë të japësh kontributin tënd duke u bërë pjesë e programit “Vullnetarët e Kopshtit Zoologjik”!
    Regjistrohuni online!