E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

“Wings For Life World Run”, ose “Vrapo për ata që nuk munden”!

“Wings For Life World Run”, ose “Vrapo për ata që nuk munden”!

Wings For Life World Run”, ose “Vrapo për ata që nuk munden”! Si në shumë vende të tjera të Botës, edhe në Tiranë, te Parku i Madh i Liqenit u zhvillua maratona e përvitshme e vrapit, me pjesëmarrjen e 150 vrapuesve të regjistruar nga APP Run Tirana. Një ditë në natyrë, duke u stërvitur dhe duke u ndjerë të lidhur me njerëz në të gjithë botën. Çdo garues, këtu është fitimtar!