E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Xhilton dhe familja mbollën një pemë ulliri në Parkun e Madh të Liqenit!

Xhilton dhe familja mbollën një pemë ulliri në Parkun e Madh të Liqenit!

Një pemë ulliri mund të rrojë përgjithnjë duke ngulur rrënjët e saj thellë në tokë, ashtu si kujtimi për Emanuelën në zemrat e të afërmve të saj të dashur! Ndaj Xhilton dhe familja mbollën një pemë ulliri në Parkun e Madh të Liqenit, duke i dhuruar kështu gjelbërim të përhershëm e jetëgjatësi parkut dhe qytetit!