E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Yoga në natyrë, për një mendje, shpirt dhe trup të shëndetshëm!

Yoga në natyrë, për një mendje, shpirt dhe trup të shëndetshëm!

Nisëm fundjavën me yoga në natyrë, për një mendje, shpirt dhe trup të shëndetshëm me instruktor Klodian Muratin! Meqë tashmë jemi në ditë të nxehta dhe me diell kemi edhe një arsye më shumë për të praktikuar yoga në Parkun e Madh të Liqenit, aty ku era na përkëdhel lehtësisht, ku dëgjojmë cicërimat e zogjve dhe mbi të gjitha jemi në ajër të pastër!