E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Zbulojmë shtigje të reja – Syri i Cikllopit

Zbulojmë shtigje të reja – Syri i Cikllopit

Pasurojmë aplikacionin Tirana Ime Outdoor duke shtuar shtigje të reja. Destinacioni i kësaj rradhe ishte Syri i Cikllopit, një perlë e fshehur në Grykën e Krrabës. Natyra e bukur e rrethinave të Tiranës nga kodrat e buta veshur me lulet e para të praverës te gryka shkëmbore në ngjitje të malit. Për më shumë informacion mbi rrethinat, shtigjet dhe si mund të mbërrini në destinacion shkarko app TIO: 👎https://aprtirana.al/shkarko-aplikacionin-tio/