E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Zeje N’ Zon në Parkun Helen!

Zeje N’ Zon në Parkun Helen!

Mbrëmje magjike kushtuar traditës, duke nisur nga poçeria dhe trashëgimia e saj në brezat e më të rinjve në zonën e Farkës. Një super atmosferë në Parkun Helen , me artin e krijimit me baltë, si dhe Bandën e Qytetit e një sërë aktivitetesh me varka dhe kanoe për të pasionuarit pas sporteve.#EuropeanYouthCapital2022#TiranaIsOpen