Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Palestra e Hapur III

    PALESTRA E HAPUR III

    Këndin e tretë të forcës 3 përmban: 6 module force, 2 nga të cilat janë paralele; 1 stol rrethor betoni, 1 stacion biçiklete dhe 1 çezëm.