Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Këndi i Lojrave!

  Sipërfaqja: 8127.14 m2. Modulet e instaluara:
  – Tavolina Ping Pongu
  – Duna shumëngjyrëshe me rrëshqitëse dhe me shkallë
  – Mur alpinizmi
  – Susta me platformë druri
  – Lojë merimange (trekëndësh) me shkopinj
  – Minipark me dru natyral e vogël
  – Numratore
  – Minipark me konstruksion hekuri
  – Shkopinj alpinizmi
  – Teleferiku
  – Tuba hekuri me platformë druri
  – Lojë merimange e montuar në mure
  – Peshore druri
  – Tabela basketbolli
  – Lisharëse druri me 3 ulëse
  – Lisharëse druri me 2 ulëse
  – Minipark me dru natural
  – Trarë me sustë
  – Lojë alpinizmi me dru natyral
  – Mur dekorativ
  – Platformë Skateboard