Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Dhuro pemë për Tiranën!
  Be part of solution, not pollution
  a
  Kohë e lirë, argëtim, sport në natyrë a Luaj Tirana 03-80 Gjallëri në çdo lagje a Vizion, perspektivë Impakt a Art, kulturë, edukim natyrë a
  a

  Shfletoni aktivitetet në Tiranë

  Rezervoni fushën për lojën tuaj të preferuar

  Shkarkoni Aplikacionin Tirana Ime Outdoor

  Kontribuoni për një qytet më të mirë

  Mëngjeset në park!

  Mëngjeset në park!

  544523
  Pemë
  85
  Kënde
  1806464
  m2 gjelbërim
  1300
  Aktivitete
  52
  Projekte
  a

  Zbulo Shërbimet

  SHFLETONI GALERINË NË FLICKR!

  Projekte

  Në pak vite, me 52 projekte të realizuara, misioni i APR për t'i shtuar Tiranës hapësirat e gjelbërta e rekreative, duke sjellë përmirësim në jetën e komunitetit vazhdon...

  TIO

  Aplikacioni TIO shërben si një udhërrëfyes për një botë të mrekullueshme e të larmishme outdoor. Në një klik të vetëm eksploro destinacione, mundësi e propozime afër qytetit për
  jetesë të gjelbër, shplodhje aktive dhe rigjenerim e meditim pranë natyrës.

  a